Oktatás

Oktatási szolgáltatás keretében a kibernyomozó az alábbi főbb problémák megoldásában tud segítséget nyújtani:

  • tudatosító oktatások tervezése, szervezése, lebonyolítása
  • egyéni oktatási tematika alapján történő felkészítés
  • cégek, magánszemélyek számára biztonságtudatosságot növelő tréningek tervezése, szervezése, lebonyolítása
  • humán kockázati szint csökkentése, jelenlegi állapot felmérése

A piacon általánosságban jellemző erősen technológiai alapú megközelítéssel szemben cégünk az embert és annak a rendszerre gyakorolt hatását helyezi a középpontba. Szolgáltatásaink között kiemelten kezeljük a proaktív szemléletű módszertanunk alapján megalkotott egyéni biztonsági tudatosító képzéseinket. Nem elég csak az informatikai rendszert és az információ-kezelést megerősíteni, de számolni kell a legnagyobb kockázattal a rendszerben, magával a felhasználóval, a humán faktorral.
A többszintű biztonságerősítő programjaink, valamint egyéb oktatási szolgáltatásainkra épülő tevékenység segítségével a humán faktorban rejlő kockázatok kézben tarthatóak, csökkenthetőek lesznek.
Az oktatási szolgáltatásunk keretében a bemutatjuk a rendszerek biztonsági kockázatainak széles palettáját, a kockázatok kialakulásának okait, és a megelőzés, védekezés lehetőségét.

A fent felsorolt tevékenységek a teljesség igénye nélkül csak a főbb megoldásokat ismertetik, ezen túlmenően minden, az oktatás témakörébe tartozó megoldást készek vagyunk leendő ügyfeleink rendelkezésére bocsátani. További információ a kapcsolat menüpontban kérhető.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.